lördag 9 maj 2015

Nomad och skisserna

Skisserna
Det har varit en del skissutflykter den senaste tiden. Gasklockan måste ritas av mycket iår, den ska rivas till hösten. Det kommer att bli ett stort håll i stadsbilden, men eftersom ingen vill ta hand om den så går den åt pipan.
Den kommer att bli mitt stora återkommande åtagande i sommar.

Denna dag gick jag sedan innåt stan och hamnade bakom Gustav II Adolf, han är lite schvungig :-)

 En dag var jag i Borlänge. Det hade regnat och var lite råkallt så vyn från hotellfönstret visade mest upp den ångande skogen på de rätt så avlägnsa bergen. Förgrunden är fin tack vare blobben och skyltarna.

Nomad
Sen kom väskan som jag väntat på länge.
För över ett år sedan hittade jag en länk till ett Kickstarterprojekt, en genialisk väska vid namn Nomad. Själva Kickstarten var redan säkrad så nu fanns det möjlighet att beställa en väska för leverans senare.
Den skulle ha kommit i september förra året men kom tillslut i april i år, efter att dragkedjorna äntligen var levererade och monterade och strejken i den amerikanska hamnen var över osv ...

Ena sidan håller fast dina papper och den andra sidan håller fast dina pennor. Sen flippar man runt den och har den som ett slags bärbart ritbord om halsen.


För att inte tappa sina pennor så är det ett nättyg med dragkedja som säkrar allt.
Jag skissande gasklockan med min Nomad runt halsen.

När blyertskissen var klar satte jag mig där solen sken lite mer och målade, men efter 20 minuter var mina fingrar stelfrusna, vinden var kall. Ännu en gråkall bild av gasklockan var klar!


Det finns en gänga så att man kan fästa den på ett kamerastativ också. Som sagt, genialisk och många sätt att använda den på. Ett skrivbord runt halsen och lite till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar